Klantinformatie


Verkoopvoorwaarden

De verkoop- en leveringsvoorwaarden van Bierens Verf & Wand 's-Gravenhage BV vindt u via deze link: www.bierens.nl/den-haag/info.

Bezorging binnen 1 à 2 werkdagen

Indien een bestelling op werkdagen voor 11.00 uur bij ons binnen is, wordt deze door ons nog dezelfde dag bij Post.nl afgeleverd. Post.nl streeft er naar het pakket een werkdag later bij u te bezorgen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen uw bestelling af te halen bij onze vestiging aan de Waldeck Pyrmontkade 676 in Den Haag. Dat scheelt bovendien verzendkosten.

Leveranties, deelleveranties en alternatieve leveranties

In het onverhoopte geval dat uw bestelling niet of slechts gedeeltelijk geleverd kan worden, nemen wij altijd contact met u op. Dit doen wij in eerste instantie telefonisch en, indien dit niet lukt, per mail. U kunt dan besluiten te wachten op de levering, een alternatief product aan te schaffen of dit deel van de bestelling geheel of gedeeltelijk te annuleren. In het laatste geval krijgt u uw geld uiteraard terug. Indien u een alternatief artikel met een hogere prijs bestelt, moet u het prijsverschil eerst overmaken op bankrekening NL78 ABNA 0549 7273 53 t.n.v. Bierens Verf & Wand.

Een goed advies is het halve werk

Wij raden u aan om voor aankoop en gebruik van onze producten advies te vragen aan onze verkoopmedewerkers. Daarvoor kunt u ons bellen of, nog beter, langskomen in onze winkel. Wij kunnen u bijna alle producten laten zien en precies vertellen hoe u het beste eindresultaat kunt krijgen.

Kleuren en kleurafwijkingen

Alle kleuren die u op deze website ziet, kunnen afwijken van de werkelijke verfkleur. Indien u de werkelijke verfkleur wilt zien, kunt u het beste naar onze winkel komen. Controleer aangeschafte kleuren altijd voor gebruik. Indien u een kleur aanschaft, is het verstandig om voor het aanbrengen te controleren of het de juiste kleur is. Daarbij is het belangrijk te weten dat de meeste kleuren door droging enigszins donkerder of lichter kunnen worden.

Ruilen

U kunt ieder bij Bierens Verf & Wand aangekocht product retourneren en uw aankoopbedrag terugkrijgen, mits dit

- vergezeld gaat van de originele aankoopbon;
- binnen 14 dagen na aankoop is;
- onbeschadigd is;
- in de originele verpakking zit;
- geen voor u gemengde kleur is;
- niet speciaal voor u besteld is.

Prijzen & korting

Wij hanteren in de regel de adviesverkoopprijzen van onze leveranciers. Indien u aan een grote klus gaat beginnen of professionele afnemer bent, zijn er diverse kortingmogelijkheden. Onze verkoopmedewerkers kunnen u er meer over vertellen.

Verkoopvoorwaarden

De verkoop- en leveringsvoorwaarden van Bierens Verf & Wand 's-Gravenhage BV vindt u via deze link: www.bierens.nl/den-haag/info.