B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Dé verfhandel in Rotterdam

Verfhandel Bierens is een verfspeciaalzaak met onder andere een vestiging in Rotterdam. Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende soorten verf voor diverse ondergronden. Sommige van onze verfsoorten zijn bovendien geschikt voor binnen- én buitengebruik. In onze verfwinkel verkopen we onze producten aan particulieren, maar ook als u een echte verfgroothandel in regio Rotterdam zoekt, kunt u bij ons terecht.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Diverse verfsoorten en merken aanschaffen bij onze uitgebreide verfhandel

U koopt in onze verfspeciaalzaak verf van veel verschillende merken. De bekendste merken die wij hebben zijn Sigma, Sikkens, Histor en Flexa, maar we hebben ook onze eigen verf genaamd: True Colors by Bierens. We hebben in onze verfgroothandel zelfs verf in spuitbussen van het bekende merk Molotow. Daarnaast hebben wij in het aanbod van onze verfwinkel kwalitatief hoogwaardige basisverf. Deze verfsoort heeft u nodig als grondlaag, zodat uw kleur beter hecht aan de ondergrond.

Ontdek de services van onze verfwinkel

Wij bieden in onze verfhandel bovendien een aantal extra diensten aan. Zo helpen we u graag van begin tot eind met het uitvoeren van uw schilderklus met ons huisschilderplan. Als u onze verfspeciaalzaak inschakelt voor uw schilderklus, bepalen wij hoeveel verf u nodig heeft én zoeken we een geschikte schilder die uw verfklus kan uitvoeren. Onze specialist meet uw schilderwerk op, waarna u technisch advies krijgt voor de verf uit onze verfgroothandel en een offerte van een goede schilder ontvangt. Ook bieden wij u bij u thuis of in onze verfwinkel een kleuradvies aan. Hierbij wordt er samen met een interieurarchitect gekeken welke kleur het beste in de door u gekozen ruimte past. Kom langs in onze verfhandel om een afspraak te maken voor een van onze services.

Breng een bezoek aan onze verfspeciaalzaak

Als u zoekt naar verf van topkwaliteit, kunt u bij de Rotterdamse vestiging van onze verfgroothandel zeker terecht. U heeft de keuze uit tal van kleuren en merken als u het aanbod komt bekijken in onze verfwinkel. Bij een verfklus is het belangrijk om goede verf in huis te hebben. Daarom helpen de specialisten in onze verfhandel u graag bij het uitzoeken van de juiste verf voor uw project. Kom bij onze verfspeciaalzaak langs voor meer informatie over natuurlijke verf of onze andere verfsoorten. Wij staan u graag te woord als u contact met ons opneemt via 010 – 3335059.