B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Verfgroothandel in Den Haag

Alle verf voor uw volgende project vindt u bij Bierens, dé verfgroothandel van Den Haag. De specialisten van ons bedrijf geven u advies over de juiste verf voor de ondergrond die u wilt schilderen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het kopen van de juiste hoeveelheid verf voor uw project. Zo koopt u nooit te veel of te weinig verf.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Verf van goede kwaliteit aanschaffen bij onze verfgroothandel

Wilt u verf kopen bij een echte verfgroothandel? Dan zit u bij ons zeker goed. Wij hebben vele verfsoorten van verschillende merken in ons assortiment. Zo koopt u bij ons verf van bekende merken als Flexa en Sikkens. Wilt u dat uw verfklus het beste resultaat oplevert? Dan is het belangrijk om uw project te starten met een laag grondverf op uw ondergrond. Door een basislaag te schilderen met deze verfsoort, blijft uw kleur beter hechten aan de ondergrond.

sikkens

Kom bij ons langs

Voor meer informatie over alle verf in het assortiment van onze winkel, vraagt u onze medewerkers om hulp. Een manier om dit te doen is door onze verfgroothandel te bezoeken. Bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 – 3 469 459.