B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Verf kopen in Rotterdam

Bierens is een verfspeciaalzaak in Rotterdam die verf verkoopt als groothandel maar ook aan de consument. Hierdoor hebben we een groot assortiment aan veel verschillende soorten verf maar ook veel verschillende merken. Bij ons kunt u terecht voor iedere verfklus.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Wilt u verkopen in Rotterdam?

Bierens is een verfspeciaalzaak/verfhandel in Rotterdam en Den Haag die veel verschillende soorten verf verkoopt. Zo verkopen we bij Bierens  betonverf, maar bijvoorbeeld ook Molotow spuitbussen voor Street art en alles daar tussenin. Hierdoor kunnen we iedereen helpen. Daarnaast hebben we veel verschillende merken waaronder een aantal bekende merken zoals Sigma, Histor, Flexa of True Colors van Bierens zelf. Als verfwinkel/verfspeciaalzaak in Rotterdam, bieden we verschillende diensten aan. U kunt gebruikmaken van ons Huis Schilder Plan. Er komt dan een expert bij u thuis die het schilderwerk opneemt. Hierna krijgt u technisch advies voor het schilderen en een offerte voor een schilder. Hierdoor weet u hoeveel de opdracht zal kosten en met dit plan koopt u nooit te veel of te weinig verf voor uw ruimte. Bij Bierens hebben we ook een service genaamd kleuradvies. Hierbij zullen we samen kijken welke kleur het best past in de door u gekozen ruimte. Dit advies kunnen we in de winkel geven, maar ook bij u thuis, want het is natuurlijk makkelijker om advies te geven in de ruimte die geverfd moet worden. U kunt een afspraak maken bij een van onze interieurarchitecten voor het kleuradvies. Zij zorgen ervoor dat uw wensen in uw interieur terugkomen. Dus kom gerust langs in onze verfwinkel/verfhandel in Rotterdam en laat u adviseren.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze verfspeciaalzaak/verfhandel in Rotterdam? U kunt altijd contact met ons opnemen, of bij ons langskomen in onze verfwinkel in Rotterdam of Den Haag. Daarnaast kunt u ons altijd bereiken via het nummer 010 – 3335059. Wij zullen u verder helpen en uiteraard al uw vragen beantwoorden. Via ons telefoonnummer kunt u ook een afspraak maken met een van onze interieurarchitecten voor de kleuradviesservice die wij aanbieden. Dus kom snel bij ons langs of maak een afspraak in onze verfwinkel in Rotterdam.