B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Verf kopen in Rotterdam

Voor het kopen van verf kunt u zowel als consument als voor een groothandel terecht bij Bierens in Rotterdam. Wij hebben een groot assortiment aan veel verschillende soorten verf van diverse bekende merken. Onze specialisten staan voor u klaar als u hulp nodig heeft met het vinden van de juiste producten voor iedere verfklus.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Verf kopen van verschillende merken voor verschillende ondergronden

Wanneer u verf gaat kopen voor uw volgende klus, is Bierens de ideale verfzaak voor u. Wij verkopen veel verschillende soorten verf, geschikt voor ieder project. Zo koopt u bij ons onder andere slijtvaste betonverf die u zowel binnen en buiten kunt gebruiken. Ook Molotow-spuitbussen voor street art schaft u bij ons aan. U vindt bij ons verf van diverse bekende merken als Histor, Flexa en ons eigen merk True Colors. Bovendien helpen we u met extra diensten. Zo helpen we u als u gebruikmaakt van ons huisschilderplan met het zoeken van de juiste schilder voor uw project. Dit is ideaal voor u als u zelf niet kunt of wilt schilderen. Er komt een expert bij u thuis die het schilderwerk opneemt. Hierna krijgt u technisch advies voor het schilderen en een offerte voor een schilder. Zo weet u hoeveel de opdracht zal kosten en hoeft u nooit te veel of te weinig verf voor uw ruimte te kopen.

Bekijk ons assortiment en koop uw verf bij ons

Wil u meer weten over onze diensten of ons assortiment aan verf? Bel ons dan 010 – 3335059, zodat wij antwoord kunnen geven op al uw vragen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze verfwinkel. Hier helpen onze medewerkers u graag met het kopen van de geschikte verf voor uw verfklus. Ook kunt u hier een kleuradvies aanvragen met onze specialisten.