B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Wilt u verf gaan kopen in Rotterdam of Den haag?

Wilt u verf gaan kopen in Rotterdam of Den Haag? Bij Bierens hebben we een groot assortiment aan verf. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van uitstekend kleuradvies. We verkopen veel bekende merken en zelfs natuurlijke verf die niet schadelijk is voor het milieu. We verkopen verf als groothandel maar ook aan particulieren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Verf kopen in Rotterdam of Den Haag, kom bij ons langs

Bent u aan het kijken om verf te kopen in Rotterdam of Den haag? Wij bij Bierens hebben veel verschillende soorten verf. Denk bijvoorbeeld aan grondverf,  of betonverf. In Rotterdam hebben we zelfs een Street art spuitbussenassortiment van Molotow. Daarnaast hebben we ook Sigma, dit is een bekend verfmerk dat wij verkopen in Rotterdam en Den Haag. Zoals eerder vermeld, verkopen wij ook natuurlijke verf. Dit is verf die ecologisch geproduceerd is en  niet schadelijk is voor het milieu. We hebben iedere kleur die u maar kan dromen, dus kom uw verf kopen in Rotterdam of Den Haag. Wij voorzien u graag van kleuradvies op maat.

Neem contact met ons op, of maak een afspraak

Wilt u verf kopen in Rotterdam of Den Haag? Wij verkopen verf als groothandel maar ook aan u als consument. U kunt bij ons in de verfwinkel langskomen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bereiken via 07-03469459 of via 010 – 3335059. Wij zullen uiteraard al uw vragen beantwoorden en we zullen u helpen met het uitzoeken van de mooiste kleur voor in uw huis. Kom snel bij ons langs of maak een afspraak.