B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Verf kopen in Den Haag

Wilt u verf gaan kopen in Den Haag? Bij Bierens hebben we een groot assortiment aan verf van veel bekende merken. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van uitstekend kleuradvies. We verkopen zelfs verf die niet schadelijk is voor het milieu. U kunt bij ons terecht als particulier, maar ook met grote aantallen verf weten wij als groothandel raad.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Uw nieuwe verf kopen uit een uitgebreid aanbod

Bij Bierens kunt u verschillende soorten verf kopen. Denk bijvoorbeeld aan grondverf of verf voor beton. U schaft bij ons onder andere Sigma-verf aan. Van dit bekende merk zijn verschillende collecties verkrijgbaar. Ook van een ander bekend schildersverfmerk, namelijk Sikkens, kunt u bij ons verf kopen. We hebben iedere kleur die u maar kan dromen in het assortiment van onze zaak in Den Haag. Als u bij ons langskomt, voorzien we u van kleuradvies op maat, zodat u de kleur kiest die bij uw interieur past.

Maak een afspraak voor kleuradvies

Wilt u in onze verfgroothandel inspiratie opdoen of direct verf kopen? Dat is zeker mogelijk! Wij helpen u bovendien graag met het uitzoeken van de mooiste kleur voor in uw huis door middel van een kleuradvies. Neem contact met ons op door te bellen naar 070 – 3 469 459 als u een afspraak wilt maken. Ook met al uw vragen kunt u op deze manier bij ons terecht.