B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Sigma-verf in Den Haag

Wilt u Sigma-verf kopen in Den Haag? In onze twee vestigingen hebben wij bij Bierens een ruim assortiment aan Sigma-verf. Wij zijn een verfzaak als groothandel maar ook voor de consument. Bij onze winkel kunt u alles vinden op het gebied van Sigma-verf. Wij staan voor u klaar bij elke verfklus!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Sigma-verf kopen uit verschillende collecties

U bekijkt in onze winkel verschillende verfmerken, waaronder Sikkens en Sigma. We beschikken over een hele Sigma-afdeling waar u van alles kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan The Voice of Colour Collection van Sigma, of de Sigma-coatings. Sigma vergelijkt zichzelf met een echte vakman, dus de kwaliteit van de verf doet daaraan mee. Veel Sigma-verf die u bij ons koopt, is geschikt voor verschillende ondergronden. U heeft namelijk keuze uit verschillende dekkingen voor verschillende materialen.

Hulp bij het vinden van een schilder

Mocht u nou niet zelf een kwast op willen pakken? Dan hebben we daar een perfecte oplossing voor. Bij Bierens hebben we namelijk een huisschilderplan. Dit is een plan waarbij we u helpen aan de juiste schilder. Hierdoor hoeft u niet zelf te verven en wordt alles voor u geregeld. Ook komen we dan bij u langs om het schilderwerk op te nemen zodat u niet te weinig of te veel Sigma-verf koopt.

Vraag ons om meer informatie over onze merken

U bent van harte welkom in onze verfgroothandel om onze Sigma-verf te bewonderen. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen als u vragen heeft. U kunt ons altijd bereiken op 070 – 3 469 459. Wij zullen u helpen om de beste verf voor u uit te zoeken. Vraag ons om meer informatie over onze diverse merken en wij leggen het u graag uit.