B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Wilt u Sigma-verf kopen in Den Haag?

Bent u op zoek naar Sigma-verf in Den Haag? Bij Bierens hebben we een ruim assortiment aan Sigma-verf. Wij zijn gevestigd in Rotterdam en Den Haag. Wij zijn een verfzaak als groothandel maar ook voor de consument. Bij onze winkel in den Haag kunt u alles vinden van Sigma-verf. Bierens kan u helpen bij elke verfklus.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Sigma-verf kopen in Den Haag

Zowel in onze winkel in Den Haag als in Rotterdam, bieden we verschillende merken van verf aan, waaronder ook die van Sigma. Onze winkel beschikt over een hele Sigma-afdeling waar u van alles kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan The Voice of Colour Collection van Sigma, of de Sigma-coatings; bij ons in Den Haag kunt u het vinden. De Sigma-coatings hebben we in Den Haag ook, deze collectie bestaan uit hoogwaardige verfproducten. Sigma vergelijkt zichzelf met een echte vakman, dus de kwaliteit van de verf doet daaraan mee. Veel Sigma-verf die u bij ons in Den Haag koopt, is geschikt voor verschillende ondergronden. Bij de Sigma-coatings collectie bij ons in Den Haag heeft u keuze uit verschillende dekkingen voor verschillende materialen. Dit zodat uw verfklus eruit komt te zien zoals u wilt. Naast Sigma-verf hebben we ook veel andere merken in onze winkel in Den Haag. Bovendien hebben we verf voor elke ondergrond. Gaat u aan een verfklus beginnen? Dan kunt u bij ons alles vinden.

Ons Huis Schilder plan

Mocht u nou niet zelf een kwast op willen pakken, dan hebben we daar een perfecte oplossing voor. Bij Bierens hebben we namelijk een Huis Schilder Plan. Dit is een plan waarbij we u helpen aan de juiste schilder. Hierdoor hoeft u niet zelf te verven en wordt alles voor u geregeld. Ook komen we dan bij u langs om het schilderwerk op te nemen zodat u niet te weinig of veel te veel verf koopt.

Neem contact met ons op

Wenst u Sigma-verf te kopen in regio Den Haag? Wij bij Bierens verkopen verf als een groothandel maar ook aan u als consument. U kunt bij ons in de verfwinkel langskomen. Hier kunt u onze Sigma-verf bewonderen in Den Haag. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bereiken via 07-03469459 of via 010 – 3335059. Wij zullen u helpen om de beste verf voor u uit te zoeken. Uiteraard staan we steeds klaar om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden.