Parkeren & adres:

Gratis parkeerplaats voor de deur!

Bierens Verf Rotterdam BV
Aelbrechtskade 110 b – 3023 JD Rotterdam
Kantoor adres: Waldeck Pyrmontkade 676 – 2518 KH Den Haag

Telefoon & E-mail:

010 333 5059

Mail voor klanten & leveranciers: rotterdam@bierens.nl
Mail voor de administratie: admi@bierens.nl
Mail voor de directie: erik@bierens.nl of info@bierens.nl

Overige gegevens:

Kvk Den Haag: 71186689
Btw nr: NL858614182B01
Bank: Abn Amro NL39ABNA0817776206

Team & vacatures:

Onze verkoopadviseurs hebben allemaal een verftechnische opleiding en/of jarenlange ervaring als huis- of decoratief schilder. Ook hebben wij een binnenhuisarchitect en interieuradviseur in dienst. Zij kunnen u uitstekend helpen bij het vinden van de juiste producten en kleurcombinaties.
Wilt u solliciteren? Mail uw brief met cv naar erik@bierens.nl.

Korting & acties:

Onze prijzen: Wij hanteren in de regel de adviesverkoopprijzen van onze leveranciers. Indien u aan een grote klus gaat beginnen of vaste klant bent, zijn er diverse kortingmogelijkheden. Onze medewerkers kunnen u er meer over vertellen.

Onze kortingen, acties en spelregels: In het geval van korting- of volume plus acties hanteren wij de volgende spelregels: 1) Sommige producten of productgroepen zijn uitgesloten (bijvoorbeeld apparatuur, handgemaakte kleuren en de producten van Pure & Original) 2) Er wordt nooit  korting over korting  gegeven 3) Er worden geen spaarkaartpunten gegeven.

Onze ruilmogelijkheden: Indien u producten wilt ruilen kan dat binnen 14 dagen tegen inlevering van het ongebruikte en onbeschadigde product in de originele verpakking tesamen met de originele aankoopbon. Speciaal voor u bestelde en/of op kleur gemaakte producten kunnen niet geruild worden. U doet er verstandig aan de kleur voor gebruik te controleren.

Onze verkoop- en leveringsvoorwaarden: klik hier.