Natuurlijke verf

Wij bieden een ruim assortiment natuurlijke verfproducten aan en kunnen u adviseren welk product u het beste kunt gebruiken. In Den Haag zijn wij exclusief sterdealer van de merken Auro en Pure and Original. Daarnaast hebben wij ook het welbekende Aquamarijn. Wij geven u graag advies over de toepassing en verwerking van deze ecologische producten.

Natuurlijk samengestelde verf is een uitstekend product dat zich o.a. makkelijk laat verwerken en geen onaangename lucht achterlaat. Het is verkrijgbaar voor alle gangbare toepassingen en ondergronden binnen en buiten. Doordat er geen chemische middelen e.d. in worden gebruikt, zijn deze producten niet belastend voor het milieu en geven ze geen irritatie op de huid of longwegen. Een gezonde en duurzame keuze dus voor mens en milieu.

Auro

Auro is een van de weinige, zo niet de enige producent van verf en beschermingsproducten die consequent 100% natuurlijke en veilige producten maakt. Niet voor niets is Auro het A-merk voor de echte natuurverfgebruiker.

Aquamarijn

Vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook, legt Aquamarijn Natuurverf zich volledig toe op het ontwikkelen en produceren van duurzame verven, olie en wassen gemaakt van herwinbare natuurlijke grondstoffen. Uitgangspunt is een optimale balans tussen maximale technische bruikbaarheid, duurzaamheid en esthetiek en minimale milieu- en gezondheidsbelasting.

Pure and Original

P&O maakt verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf z’n prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten een supergoede dekkracht. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.