B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Muurverf kopen in Rotterdam

Voor het kopen van topkwaliteit muurverf in regio Rotterdam gaat u naar Bierens, dé specialist in verf voor particulieren en zakelijke klanten. Met onze hulp vindt u alle verfbenodigdheden die u nodig heeft voor uw verfklus. Zo behaalt u het mooist mogelijke resultaat met producten van goede kwaliteit.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Muurverf aanschaffen in verschillende varianten

Als groothandel hebben we bij Bierens een groot assortiment aan verf, maar ook als particulier slaagt u bij ons zeker. Voordat u een kleur op uw muur zet, is het van belang om een goede grondverf aan te brengen. Deze laag zorgt voor een betere hechting tussen de ondergrond en de aflakverf. Daarna kunt u aan de slag met de muurverf. U kunt bij ons terecht voor producten van verschillende schildersverfmerken. Zo koopt u hier onder andere verf van Tintol, Drost of Sikkens. Bovendien kiest u uit verschillende afwerkingen. Gaat u voor een matte afwerking of juist voor glans? Als u bij ons in de verfwinkel langskomt, kunnen we u voorzien van uitstekend kleuradvies.

Neem contact met ons op of kom langs

Bent u op zoek naar muurverf voor uw volgende verfproject? Breng dan een bezoek aan onze verfwinkel, waar we u ook helpen met een kleuradvies. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze muurverf en andere verfsoorten. U belt ons eenvoudig op 010 – 3335059. Wij staan u graag te woord.