B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Muurverf kopen in Rotterdam

Bent u op zoek naar muurverf in regio Rotterdam? Bierens is een verfzaak in Rotterdam en Den Haag die verf verkoopt als groothandel maar ook aan particulieren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Bent u op zoek naar muurverf in regio Rotterdam?

Bij Bierens hebben we een groot assortiment als groothandel en voor de particulier. Voordat u een kleur op uw muur zet, is het van belang om een goede grondverf aan te brengen. De grondverf zorgt voor een betere hechting tussen de ondergrond en de aflakverf. Daarna kunt u aan de slag met de muurverf. We hebben onder meer een groot assortiment aan verf van het merk Sigma, een bekend schildersverfmerk. Deze verkopen we ook met verschillende afwerkingen. Zo kunt u kiezen voor een matte afwerking of juist een met glans. Als u bij ons in de winkel langs komt, kunnen we u voorzien van uitstekend kleuradvies.

Neem contact met ons op of kom langs

Bent u op zoek naar muurverf in de omgeving van Rotterdam en Den Haag? Wij verkopen verf als een groothandel maar ook aan u als consument. U kunt bij ons in de verfwinkel langskomen, hier kunnen we u ook voorzien van een kleuradvies. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bereiken via 010 – 3335059. Voor iedere verfklus kunnen we u helpen.