B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Verf van Molotow kopen in Rotterdam

Wilt u verf van het merk Molotow kopen in regio Rotterdam? Bij Bierens koopt u Molotow-verf in spuitbussen die vaak worden gebruikt bij het maken van street art. In onze winkels hebben wij een speciaal assortiment van deze spuitbussen, zodat u bij ons zeker de juiste verf en kleur vindt die u zoekt.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Snel en eenvoudig verf van Molotow kopen in onze winkel

In onze verfwinkel kunt u een compleet street art spuitbus-assortiment van Molotow kopen. Als u van street art houdt en het ook zelf creëert, is het enorm aan te raden om de spuitbussen van Molotow te kopen en te proberen. Molotow is namelijk een professioneel merk op het gebied van spuitbusverf. Naast Street art-spuitbussen en verf verkopen wij verfproducten voor andere projecten, zoals betonverf. Deze verfsoort is slijtvast en geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

Neem contact met ons op

Wilt u verf van Molotow kopen? Kom dan bij ons langs! Wij verkopen onze verf als groothandel, maar ook aan u als consument. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 010 – 3335059. Wij geven u graag alle informatie die u wenst over de verschillende verfmerken die wij aanbieden. U vindt bij ons iets geschikts voor iedere verfklus!