B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Molotow-verf kopen in Rotterdam

Wilt u verf van het merk Molotow kopen in regio Rotterdam? Bierens heeft in Rotterdam een complete Street art spuitbus-assortiment van Molotow. Dit is een merk van spuitbussen dat vaak wordt gebruikt bij het maken van Street art. Daarom hebben wij hier in Rotterdam en Den Haag ook een speciaal assortiment van.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Snel en eenvoudig Molotow verf kopen in onze winkel in Rotterdam

Bij onze vestiging in Rotterdam hebben we een compleet Street art spuitbus-assortiment van Molotow. Naast Street art spuitbussen en verf verkoopt Bierens bijvoorbeeld ook betonverf of muurverf, ook deze soort verf kan in uw kunst te verwerken zijn. Als u van Street art houdt en het ook zelf creëert, is het enorm aan te raden om de spuitbussen van Molotow uit Rotterdam te kopen en te proberen. Molotow is een professioneel merk op het gebied van spuitbusverf.

Neem contact met ons op

Wilt u Molotow verf kopen in Rotterdam? Kom dan bij ons langs! Bierens heeft een vestiging in Rotterdam en in Den Haag. In Rotterdam hebben we een speciaal Street art assortiment. Wij verkopen verf als groothandel maar ook aan u als consument. U kunt bij ons in de verfwinkel langskomen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bereiken via 010 – 3335059. Wij zullen uiteraard al uw vragen beantwoorden en we zorgen ervoor dat u met de beste verf naar huis toe gaat. Voor iedere verfklus kunnen we u helpen.