B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Het huisschilderplan

Het huisschilderplan van Bierens is een belangrijk element in ons bedrijf in Rotterdam en Den Haag, waarbij we huisbezitters helpen met technisch advies over verf. Ook helpen we diegene aan een schilder. Al uw schilderplannen worden professioneel aangepakt door onze experts, zodat het een mooi resultaat oplevert.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Hoe werkt het huisschilderplan?

Als uw huis toe is aan onderhoud helpen wij u met het huisschilderplan aan een vakkundige en geschikte schilder voor elke klus. Een van de experts van Bierens komt dan bij u langs om het schilderwerk op te nemen. Al onze specialisten hebben enorm veel kennis van onze verschillende soorten verf en weten na de meting precies hoeveel verf u nodig heeft. Vervolgens ontvangt u binnen een week technisch advies en een offerte van een geschikte schilder. Heeft u nog eventuele vragen over de offerte of de schilder? Dan beantwoorden wij die graag als u langskomt in onze verfwinkel in Rotterdam of Den Haag. Binnen uiterlijk twee weken heeft u alle informatie binnen en kan de schilderklus beginnen.

Neem contact met ons op voor uw eigen plan

Bent u benieuwd naar ons huisschilderplan? Neem dan contact met onze verfgroothandel in Den Haag of Rotterdam op. Dit kan telefonisch via 070 – 3469459 of via 010 – 3335059. Onze medewerkers helpen u verder en zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt voor uw huisschilderplan. Zo worden al uw schilderwerken professioneel opgepakt door dé verfspecialist.