B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Grondverf in Rotterdam

Bent u op zoek naar grondverf in Rotterdam? Bij Bierens koopt u verf in een echte groothandel, waar u ook als consument terechtkunt. Onze specialisten adviseren u graag, zodat u de juiste spullen in huis haalt voor uw project. Grondverf dient u hierbij niet te vergeten. Dit is eigenlijk de belangrijkste laag die zorgt voor het mooiste resultaat.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Bent u op zoek naar goede grondverf?

Grondverf is dé basislaag van ieder verfsysteem. Dit type verf zorgt ervoor dat uw muurverf een goede ondergrond heeft om zich aan te hechten. Daarom wordt het soms ook primer genoemd. Bij Bierens hebben we verf van verschillende merken in huis, denk bijvoorbeeld aan Sikkens-verf. Bovendien kunt u bij ons terecht voor een aantal natuurlijke verfproducten. Deze worden ecologisch geproduceerd en zijn daardoor een duurzame keuze voor mens en milieu.

Neem contact met ons op als u vragen heeft

U bent van harte welkom in onze verfspeciaalzaak als u op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande grondverf. Breng ons een bezoek! Wij zullen uiteraard al uw vragen beantwoorden en we zorgen ervoor dat u met de beste verf naar huis toe gaat. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen. U kunt ons altijd bereiken via 010 – 3335059. Bij iedere verfklus staan wij voor u klaar!