B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Bent u op zoek naar grondverf in Rotterdam?

Bent u op zoek naar grondverf in Rotterdam of Den Haag? Bierens is een verfwinkel in Rotterdam en Den Haag. Wij verkopen verf als groothandel maar ook aan de consument. Grondverf is dé basis van je verfklus en is eigenlijk de belangrijkste laag die zorgt voor het mooiste resultaat.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Bent u op zoek naar goede grondverf in Rotterdam of Den Haag?

Grondverf is de basislaag van ieder verfsysteem. Het zorgt voor de hechting tussen het oppervlak en de aflak. Het zorgt er dus voor dat uw verf een goede ondergrond heeft om aan te hechten, daarom wordt het soms ook wel eens primer genoemd. Het is in principe de basis van iedere verfklus. Na de grondverf kunt aan de slag met uw muurverf. Bij Bierens hebben we verschillende merken in huis, denk bijvoorbeeld aan het verfmerk Sigma. Ook hebben wij een aantal natuurlijke verfproducten. Deze worden ecologisch geproduceerd en zijn daardoor een duurzame keuze voor mens en milieu.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar grondverf in Rotterdam of Den Haag? Kom dan bij ons langs! Bierens heeft een vestiging in Rotterdam en in Den Haag. Wij verkopen verf als groothandel maar ook aan u als consument. U kunt bij ons in de verfwinkel langskomen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. U kunt ons altijd bereiken via 07-03469459 of via 010 – 3335059  Wij zullen uiteraard al uw vragen beantwoorden en we zorgen ervoor dat u met de beste verf naar huis toe gaat. Voor iedere verfklus kunnen we u helpen.