B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Grondverf in Den Haag

Wilt u grondverf kopen in de omgeving van Den Haag? Dan is verfzaak Bierens dé winkel voor u. In onze zaak vindt u zeker de verf die u nodig heeft! U bekijkt zelf ons uitgebreide assortiment als u langskomt in een van onze vestigingen. Bovendien staan onze specialisten voor u klaar om u zo nodig te ondersteunen tijdens het winkelen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Grondverf zorgt voor het beste resultaat

Gaat u beginnen met een verfklus? Dan is beginnen met een laag grondverf het beste wat u kunt doen. Door een laag grondverf aan te brengen voordat u aan de slag gaat met uw definitieve kleurverf van bijvoorbeeld het merk Sikkens, hecht de kleur beter aan de ondergrond. Op deze manier heeft u langer plezier van uw geverfde muur of plafond. Heeft u juist nog geen idee wat voor verf u wilt kopen voor uw project? Ook dan helpen onze specialisten u met de keuzes in ons uitgebreide aanbod.

sikkens

Schaf bij ons uw verf aan

Als u naast grondverf ook een nieuwe verfkleur voor uw muur of plafond wilt uitkiezen, helpen wij u in onze verfgroothandel graag. Weet u niet precies wat u zoekt? Dan is het mogelijk om een kleuradvies aan te vragen, waarbij onze experts u thuis of in onze zaak helpen met het zoeken naar een geschikte kleur. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen. U belt ons op 070 – 3 469 459.