Kleuradvies in onze winkel of bij u thuis

Thuis wilt u zich lekker voelen. Sfeer is daarbij een toverwoord. De kleuren en kleurcombinaties in uw huis zijn van grote  invloed op de sfeer. Daarom is het erg belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Veel van onze klanten hebben behoefte aan kleuradvies. Ze komen er zelf niet uit of ze hebben behoefte aan nieuwe ideeën en verfrissende invalshoeken.

Bij ons kunt u persoonlijk kleuradvies krijgen. Zowel op lokatie als bij ons in de winkel. U kunt daarvoor een afspraak maken met onze interieurarchitecten Nard en Marjolein. Zij helpen u graag op weg naar een kleuradvies dat geheel aansluit bij uw wensen en uw interieur.

Kleuradvies in de winkel:

Wij hebben een ruime afdeling waar alle denkbare kleuren beschikbaar zijn (we werken met alle kleurwaaiers van alle merken). We bespreken uw situatie en wensen aan een ruime tafel, naar keuze belicht door daglicht of kunstlicht. U neemt enkele foto’s van uw (nieuwe) woning mee en kleuren die u mooi vindt of voor u al bekend zijn, zoals bijvoorbeeld een kussen of gordijn. Hoe meer u meeneemt, hoe beter we het advies kunnen afstemmen. Denk ook aan een plattegrond.

Wij kunnen ter plaatse testpotjes aanmaken die u thuis nog even kunt proberen alvorens u start met de klus of deze uitbesteedt aan de schilder. Advies in de winkel is gratis. Daarbij gaan we er wel van uit dat u of uw schilders de verf bij ons aanschaft.

We zien u graag, er staat een verse kop koffie klaar!

Kleuradvies bij u thuis of op een andere lokatie:

We spreken natuurlijk ook graag bij u thuis af, zodat we de lokatie zelf kunnen zien. We nemen dan een aantal kleurwaaiers mee en aan de hand van het interieur en uw persoonlijke wensen bereiden we een advies voor. We werken dit voor u uit en u ontvangt per post of per mail een overzicht van de geadviseerde kleurstalen en glansgraden. Indien gewenst kunnen we nu ook testpotjes maken om de kleuren eerst uit te proberen.

De kosten voor een advies op lokatie bedragen € 200,- inclusief BTW voor de eerste twee uur. Twee uur is vrijwel altijd voldoende tijd. Bij aankoop van de verf door u of uw schilder kunt u tot € 150,- terugkrijgen. Lees daarvoor onze spelregels ‘Advies aan huis’.