Parkeren & adres:

Gratis parkeerplaats om de hoek: v Speijkstraat 234

Bierens Verf & Wand ‘s-Gravenhage BV
Waldeck Pyrmontkade 676
2518 KH Den Haag

Telefoon & fax:

T 070 – 3 469 459
F 070 – 3 460 346

E-mail:

Voor klanten & leveranciers: erik@bierens.nl of support@bierens.nl
Voor de administratie: admi@bierens.nl
Voor de directie: erik@bierens.nl of info@bierens.nl

Overige gegevens:

Kvk Den Haag: 27131166
Btw nr: NL007980103B01
Bank: Abn Amro NL78ABNA0549727353

Team & vacatures:

Onze verkoopadviseurs hebben allemaal een verftechnische opleiding en/of jarenlange ervaring als huis- of decoratief schilder. Ook hebben wij een binnenhuisarchitect en interieuradviseur in dienst. Zij kunnen u uitstekend helpen bij het vinden van de juiste producten en kleurcombinaties.

Wilt u solliciteren? Mail uw brief met cv naar info@bierens.nl.

Korting & acties:

Onze prijzen: Wij hanteren in de regel de adviesverkoopprijzen van onze leveranciers. Indien u aan een grote klus gaat beginnen of vaste klant bent, zijn er diverse kortingmogelijkheden. Onze medewerkers kunnen u er meer over vertellen.

Onze kortingen, acties en spelregels: In het geval van korting- of volume plus acties hanteren wij de volgende spelregels: 1) Sommige producten of productgroepen zijn uitgesloten (bijvoorbeeld apparatuur, handgemaakte kleuren en de producten van Pure & Original) 2) Er wordt nooit  korting over korting  gegeven 3) Er worden geen spaarkaartpunten gegeven.

Onze ruilmogelijkheden: Indien u producten wilt ruilen kan dat binnen 14 dagen tegen inlevering van het ongebruikte en onbeschadigde product in de originele verpakking tesamen met de originele aankoopbon. Speciaal voor u bestelde en/of op kleur gemaakte producten kunnen niet geruild worden. U doet er verstandig aan de kleur voor gebruik te controleren.

Onze verkoop- en leveringsvoorwaarden: klik hier.