B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Betonverf kopen in Rotterdam

Wilt u betonverf kopen in Rotterdam? Bierens helpt u verder. Wij zijn een verfzaak met vestigingen in Rotterdam en Den Haag. Als u een bezoek brengt aan onze winkels, ziet u ons uitgebreide assortiment aan verf voor alle ondergronden en voor binnen- en buitengebruik. Zo koopt u bij ons onder andere betonverf.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Slijtvaste betonverf kopen van goede kwaliteit

Betonverf gebruikt u voor verschillende harde ondergronden zoals steen en plavuis, maar uiteraard ook voor beton. Het is een slijtvaste verf die u voor zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige betonverf? Bij Bierens koopt u verf van diverse kwalitatieve merken. Denk bijvoorbeeld aan Sigma of Histor. Naast verf van vele merken, hebben we ook verf voor diverse ondergronden in ons assortiment. Zo verkopen wij verf die uitstekend geschikt is om uw muur mee te verven. Daarnaast schaft u bij ons stevige grondverf aan.

Neem contact met ons op

Zoekt u naar goede betonverf? Kom dan bij ons langs! Wij verkopen als groothandel verf aan bedrijven, maar ook aan u als consument. U bent van harte welkom in onze verfhandel. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen als u wilt weten wat wij op voorraad hebben. U kunt ons altijd bereiken via 010 – 3335059. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.