B2B en B2C

Huis Schilder Plan

7 dagen open

Betonverf kopen in Rotterdam

Wilt u betonverf kopen in Rotterdam? Bierens kan u verder helpen. Wij zijn een verfwinkel met vestigingen in Rotterdam en Den Haag. Wij hebben verf voor alle ondergronden en voor binnen- en buitengebruik. Zo hebben we zowel in onze winkel in Rotterdam als in Den Haag ook betonverf beschikbaar.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem contact op!

Betonverf kopen bij Bierens in Rotterdam

Bent u op zoek naar betonverf in Rotterdam? Bij Bierens hebben we veel verschillende soort verf, voor diverse ondergronden. Zo hebben we betonverf, maar ook goede muurverf en stevige grondverf. Naast verschillende soorten verf, hebben we ook diverse kwalitatieve merken. Denk bijvoorbeeld aan Sigma of Histor. Betonverf kunt u gebruiken voor verschillende harde ondergronden zoals bijvoorbeeld steen en plavuis, maar uiteraard ook voor beton. Het is een slijtvaste verf die u voor zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Heeft u meer vragen over betonverf of wilt u weten wat wij op voorraad hebben in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar betonverf in Rotterdam? Kom dan bij ons langs! Wij verkopen verf als een groothandel maar ook aan u als consument. U kunt bij ons in de verfwinkel langskomen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen . U kunt ons altijd bereiken via 010 – 3335059. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen.